Oppisopimus

Synercos tarjoaa mahdollisuuden suorittaa liiketoiminnan perustutkinnon, eli merkonomin tutkinnon, oppisopimuksella. Maksamme koko ajalta täyttä palkkaa ja valmistuttuasi sinulla on valmis työpaikka esim. tiimipäällikön roolissa.

Mikä on oppisopimus?

Oppisopimus on työelämälähtöinen tapa opiskella ammatti, jossa merkittävä osa koulutuksesta suoritetaan tekemällä sen ammatin töitä, johon on tarkoitus valmistua. Käytännössä oppisopimusopiskelija siis käy kokoaikaisesti töissä muutamia koulun lähipäiviä kuukaudessa lukuunottamatta. Lisäksi opiskelija tekee verkkotehtäviä mutta pääosa oppimisesta tulee nimenomaan työskentelyn kautta. Oppisopimuksen kesto on 1-2 vuotta opiskelijan koulutaustasta riippuen.

Oppisopimusopiskelu Synercosilla

Olemme räätälöineet koulutusohjelman, jolla pääset oikotietä liike-elämän huippuosaajaksi. Koulutus on todella monipuolinen pitäen sisällään kaikkia menestyvän myyntitoimiston työalueita. Ensin opit huippumyyjäksi, jonka jälkeen toimenkuvaa laajennetaan tiimipäälliköksi. Näin pääset kartuttamaan osaamistasi vielä rekrytoinnin sekä myynnin kouluttamisen ja valmentamisen saralla. Valmistuttuasi sinulla on vankat näytöt sekä menestyksekkäästä myyntityöstä että esimiestehtävistä myyntiorganisaatiossa.

Kenelle oppisopimus sopii?

Oppisopimus sopii luonnollisesti jokaiselle, joka haluaa itselleen toisen asteen tutkinnon. Synercosin koulutusohjelmaa sopii erityisesti kunnianhimoisille ja ahkerille tyypeille, jotka haluavat oikeasti menestyä elämässään. Kovalla asenteella ja halulla hurjimmatkin unelmat ovat saavutettavissa.